Je professionele website laten bouwen bij :

WebDesign Midden Limburg

Daar zijn wij goed in!

Bloggen met je telefoon of laptop

Wij zijn goed in wat we doen

Je website laten bouwen bij WebDesign Midden Limburg

Webdesign Midden Limburg is klaar voor jou

Waarom je website laten bouwen bij WebDesign midden Limburg Waarom een professionele webshop laten maken

  • Omdat wij weten dat een bedrijf niet altijd tijd heeft om een professionele website te maken.
  • Omdat een bedrijf niet altijd de kennis heeft om een goede mooie website te maken. 
  • Het niet zo slim om je website laten bouwen door je neefje of nichtje

Uit eigen ervaring wijzer geworden

Door eigen ervaring. Na verhuizing naar Ittervoort en enkele maanden klussen waren wij klaar om de B&B te openen. Om klanten te generen leek het een goed idee om een eigen website te bouwen. Omdat ik al jaren in de IT werk en in het verleden al eens een website gebouwd te hebben was het logisch dat ik dat wel even zelf zou bouwen. Dat even duurde velen malen langer als verwacht.

Kennis en ervaring

Na een opleiding als webdesigner en na vele maanden trainingen volgen van verschillende wordpress page builders is Webdesign Midden Limburg klaar om proffesionele websites te bouwen.
De eerste klanten stromen binnen. Door het bouwen van de website de kennis en trainingen in de praktijk kunnen toepassen. 

Professionele webshop laten maken

Uit ervaring weten we dus dat een website maken meer betekent dat enkele pagina’s met een programma op het web slingeren. Nee hiermee trek je nog geen klanten binnen. Een profesionele website heeft een doel, een thema. Een profesionele website maken betekent ook zorgen voor een goede SEO ( Search Engine Optimization. Zorgen dat je goed scoort bij Google zodat je gevonden kunt worden. 

Waar bouwen wij jouw website mee:

We zijn niet bang om nieuwe dingen uit te proberen

Be part of something great

Een eigen bedrijf hebben of starten kost tegenwoordig veel geld maar ook veel tijd. Naast gebouwen en inboedel, een voorraad opbouwen en het juiste gebouw vinden om je spullen te etaleren vergt al je aandacht. Dan is er vaak geen tijd meer voor zelf een eigen website te bouwen. Laat staan om ook nog eens uit te zoeken hoe je een goede website bouwt waarbij veel klanten je website bezoeken en natuurlijk ook je spullen kopen of diensten afnemen. De tijd die dit kost om het te maken kun je beter investeren in een proffessioneel bureau welke de kennis al heeft en de taal van de zzp’er spreekt.

 

Professionele website laten bouwen

Je website laten bouwen laat je dan liever over aan een ander. Iemand met passie en aandacht. Een bureau welk luistert en begrijpt wat je wilt hebben. 
WebDesign Midden Limburg is zo’n bureau. WebDesign Midden Limburg  spreekt deze taal net zoals de taal voor MKB. 
WebDesign Midden Limburg wil dan ook graag een deel uitmaken van iets groots, jullie bedrijf!  

Website laten bouwen

Het belang van een professionele webshop laten maken
Het doel van een website laten bouwen is om online aanwezig te zijn en je bedrijf of organisatie op een professionele manier te presenteren. Een website kan dienen als visitekaartje, maar ook als verkoopkanaal of informatiebron. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over het doel van de website en wat je ermee wilt bereiken. 

Een belangrijke factor bij het laten bouwen van een website is de doelgroep. Wie wil je bereiken met de website en wat zijn hun behoeften en wensen? Dit kun je bijvoorbeeld achterhalen door een doelgroeponderzoek te doen. Op basis hiervan kun je de inhoud en vormgeving van de website afstemmen op de doelgroep en zo de kans vergroten dat zij de gewenste acties ondernemen op de website.

Bij het laten bouwen van een website is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren partij die jouw wensen en doelen kan vertalen naar een professionele website. Er zijn veel verschillende aanbieders op de markt, dus het is verstandig om meerdere offertes op te vragen en deze goed te vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en ben je verzekerd van een website die past bij jouw doel en doelgroep.

De voordelen van een professionele webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken heeft vele voordelen. Het verhoogt de online zichtbaarheid van uw bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling. Hierdoor zullen potentiële klanten eerder geneigd zijn om bij u te kopen. Bovendien biedt een webshop de mogelijkheid om meer klanten te bereiken dan een fysieke winkel.

Professionele uitstraling:

Een professionele webshop straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Potentiële klanten krijgen hierdoor direct een goed gevoel bij uw bedrijf. Een webshop die er goed uitziet en makkelijk te gebruiken is, zal ook eerder leiden tot aankopen.

Verhoogt de online zichtbaarheid:

Een webshop zorgt ervoor dat uw bedrijf online vindbaar is. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan uw webshop hoger in de zoekresultaten verschijnen. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten uw bedrijf vinden en bij u kopen.

Mogelijkheid om meer klanten te bereiken:

Een webshop biedt de mogelijkheid om meer klanten te bereiken dan een fysieke winkel. Klanten kunnen namelijk op elk moment van de dag uw producten bekijken en bestellen. Bovendien kunnen klanten van over de hele wereld uw webshop bezoeken en bij u kopen. Dit vergroot de afzetmarkt van uw bedrijf. 
Kortom, het laten maken van een professionele webshop biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Het verhoogt de online zichtbaarheid, zorgt voor een professionele uitstraling en biedt de mogelijkheid om meer klanten te bereiken.

Wat kost een eenvoudige website

Introductie

Een professionele website kan van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. Het is het visitekaartje van jouw onderneming en kan zorgen voor meer naamsbekendheid en klanten. Maar wat kost het eigenlijk om een professionele website te laten bouwen? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal pagina’s, de functionaliteiten, het type website en eventuele extra kosten.

Aantal pagina's

Het aantal pagina’s is een belangrijke factor bij de prijsbepaling van een website. Een eenvoudige website met bijvoorbeeld vijf pagina’s zal goedkoper zijn dan een website met meer dan tien pagina’s. De kosten kunnen variëren tussen de €500 en €2500 afhankelijk van de complexiteit van de pagina’s.

Functionaliteiten

Functionaliteiten zoals een contactformulier of een online betalingssysteem kunnen de kosten van een website verhogen. Een eenvoudig contactformulier zal niet veel extra kosten met zich meebrengen, terwijl een online betalingssysteem wel duurder kan zijn. De kosten voor deze functionaliteiten liggen tussen de €50 en €500.

Type website

Het type website dat je wilt laten bouwen is ook van invloed op de prijs. Een e-commerce website waarop producten verkocht worden zal duurder zijn dan een blog of portfolio website. De kosten voor een e-commerce website kunnen oplopen tot €5000, terwijl een portfolio website al vanaf €1000 gemaakt kan worden.

Eventuele extra kosten

Naast de kosten voor het bouwen van de website kunnen er ook extra kosten bijkomen, zoals hosting en een domeinnaam. De kosten voor hosting variëren tussen de €15 en €50 per maand, afhankelijk van de grootte van de website. Een domeinnaam kost gemiddeld €10 tot €20 per jaar. Een Pagebuilder kost €50 tot €150 per jaar.

Conclusie

De kosten voor het laten bouwen van een professionele website variëren dus sterk. Een eenvoudige website met weinig pagina’s en functionaliteiten zal goedkoper zijn dan een complexe e-commerce website. Houd ook rekening met eventuele extra kosten zoals hosting en een domeinnaam. Het is altijd verstandig om verschillende offertes op te vragen en te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Het laten maken van een website in 6 fases

Het laten maken van een website in 6 fases is een proces dat zorgvuldig moet worden doorlopen om tot een succesvol eindresultaat te komen. Het begint met het vooronderzoek waarbij de wensen en eisen van de klant in kaart worden gebracht. Op basis hiervan kan het ontwerp worden gemaakt, waarbij de look en feel van de website wordt bepaald. Vervolgens gaat de ontwikkeling van start, waarbij de website daadwerkelijk wordt gebouwd. Na de ontwikkeling volgt het testen, waarbij de website uitgebreid wordt getest op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als alles naar tevredenheid is getest, kan de oplevering plaatsvinden. Tot slot is er het onderhoud, waarbij de website up-to-date gehouden wordt en eventuele problemen worden opgelost.

Als je een eenvoudige website wilt laten bouwen, kun je rekenen op een prijs vanaf €500,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website en de hoeveelheid content die erop geplaatst moet worden. Bij ons kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat het hele proces van website laten bouwen soepel verloopt en dat de website voldoet aan al jouw wensen en eisen.