WebDesign

midden

Limburg

Lees hier hoe alles ontstaan is

2021 Over ons:
Webdesign midden limburg

Krijg meer klanten met een goede website!

Professionele website is het sleutelwoord

Een website bouwen kan iedereen maar een profesionele website bouwen is een ander verhaal

HTML, CSS en PHP

HTML, CSS en PHP (voor info klik hier) waren de programmeer talen die nodig zijn om een mooie website te bouwen. Hier heel veel zelfstudie en slapenloze nachten mee doorgebracht. Toen kwam WordPress, Joomla en Drupal

De slogan iedereen kan websites bouwen was geboren. 

Echter niet iedereen kan een mooie profesionele website bouwen. Dat was voor mij de reden om een eigen bedrijf te starten om voor zzpers en MKB bedrijven een professionele website te bouwen

Over ons

Over Ons, waar moet ik beginnen. Ten eerste het begrip ons. Zo zeg ik dat nu eenmaal over mijn bedrijf.  Jaren geleden ben ik reeds begonnen met het bouwen van webpagina’s. Allemaal voor vrienden, bekende en sportverenigingen. 

Het begon met Dreamweaver

Toen was vooral Dreamweaver het programma om met drag and drop websites te bouwen. Voor mij was dit programma te complex. Reden was dat er veel te veel code op de achterkant gemaakt werd waardoor de performance van deze websites erg traag was.

"Take up one idea. Make that one idea your life - think of it, dream of it, live on that idea. Let the brain, muscles, nerves, every part of your body, be full of that idea, and just leave every other idea alone. This is the way to success."

Sinds 2021

Het idee is geboren. De eerste steen in het onstaan van mijn bedrijf is gelegd.

” 30 jaar lang heb ik bij een groot bedrijf in Limburg op de IT-afdeling gewerkt. Vele certificaten van Windows, Windows Servers, HTML, CSS , Visual Basic en andere programmeer talen gehaald. Na een aantal directeuren overleeft te hebben kreeg ik het gevoel om niet meer voor een directeur te willen werken. Alle energie en extra inzet die ik in mijn baan stak  komt niet mijzelf en mijn gezin toe maar verdween ergens in de boeken van de eigenaren van het bedrijf. 

Ik wil werken waarin ik plezier beleef. Ik wil werken en plezier beleven in het afleveren van mooie producten. Het was mijn vrouw die zei: waarom ga je niet voor jezelf beginnen, doe wat je leuk vind. Het zaadje was gepland, het idee voor een eigen bedrijf was geboren. Na veel onderzoek en gesprekken met vooral mijn lieve vrouw en andere eigenaren van bedrijven heb ik in 2021 besloten om een eigen bedrijf op te richten voor het bouwen van professionele websites. 

WebDesign Midden Limburg is geboren. Nog voordat het bedrijf officieel bij de KVK was ingeschreven kon ik al twee klanten aan mijn lijstje toevoegen. Voor mij werd het heel duidelijk WebDesign Midden Limburg is een succesvolle partner in het bouwen van jullie webpagina’s. Dat zegt genoeg over ons.” 

Met vriendelijke groet
Ger de Jong
Directeur en eigenaar van WebDesign Midden Limburg

Open en eerlijke ommunicatie is de sleutel voor succes

Over ons:
Persoonlijke Service

professionele website bij WebDesign Midden Limburg

Wat is je doel van je website

Wat wil je met je site bereiken en wat is je doelgroep. Dit is heel belangrijk om te weten. Wat zijn je kleuren die je wilt gebruiken, heb je een logo. Zijn er al foto's enz. De antwoorden op deze vragen zijn nodig om een goede website te bouwen.